"Bull" trénink Brno Šlapanice

25.03.2012 12:00



V neděli 25.3. jsme se společně s přáteli a jejich miláčky sešli v Brně-Šlapanicích. Sešli jsme se v krásném počtu stafíků: Brutus - Quinlent Mc Fearless , Redy – One Red Girl FB, Brasco Cadilac Luxus Moravia Lord, Gina Nijada, Agra - Agreen Queen Moravia Lord a tentokrát i Goldy.

Společné odpoledne se vydařilo, počasí nám přálo, i když pro psi by bylo přijatelnější méně sluníčka. Nicméně jim síly určitě nechyběly a začli jsme disciplínou Monkey Track, kterou si Goldy vyzkoušel v takové sestavě poprvé a kromě jedné překážky zvládl trať úspěšně :o). Poté pokračoval Wall climbing s velice krásnými výkony všech. Já sama musím uznat krásný výkon strašně šikovné Giny, neuvěřitelné výšky :o). Po společné přestávce jsem se vrhli na Weight pull sprint, kde se tahala pneu o váze 6 a 12 kg.  S Goldym jsem zkusili obě váhy a musím pochválit, že byl šikovný a pro peška si vždy doběhl až do cíle :o) i pří váze 12 kg.

Síly všem vystačily i na poslední Tug of war, kde se proti sobe postavili Goldy - Brutus, Goldy - Brasco a soupeřili také krásky Gina - Agra.

Na úplný závěr jsme absolvovali obranu, v roli figuranta Michala Slaného.

Velké díky všem za krásně strávené odpoledne, za zařízení místa pro trénink, myslím, žs jsme byli všichni nad míru spokojeni.

Fotky a videa můžete shlédnout v sekci Fotogalerie - Trénink.