Sportovní soutěže

20.08.2013 13:11

I v sezóně 2013 pokračujeme ve sportovních souutěžích. S Goldym jsme se zúčastnili už několika závodů a vždy jsem se vraceli domů s nějakým úspěchem :o). Začali jsme dubnovou soutěží Poslušnosti, kde díky špatné volbě paničky při rozlosování 1. a 2. místa (stejný počet získaných bohů) se Goldy umístil na 2. místě. Ale překvapil mě a veškeré povely zvládl na výbornou :o) opět jsem na něho o něco pyšnější :o)

V červnu jsme se zúčastnili první časti Staff Bull Show v Praze, kde si Goldy vysprintoval nádherné 2.místo.

Nejkrásnější umístění doposud si Goldy přivezl z Ostravy, kam jel obhajovat loňský titul Celkového vítěze soutěže 2012 a s velkou hrdostí, jak na svého trenéra, který se ho na ten den shostil, tak i na mého milačka, musím řici, že se jim to oboum povedlo a Goldy získal:

1.místo High Jump

1.místo Weight Drag Pull 40 m

1.místo Weight Drag Pull 10 m

2.místo Tug of War

3.místo Monkey Track

a tudiž se stal opět Celkovým vítězem soutěže 2013.

 

Skrz osobní důvody jsme se dalších dvou pořádaných závodů nemohli zůčastnit a přijeli sme se podívat až na Bull Show v Nezamyslicích, pořadanou naším trenérem Michalem Bartlem.

Odsud jsme si odvezli krásné 2. za High Jump a, pro mě velké překvapení, 3.místo Weight Pulling, kde Goldy utáhl krásných 1660 kg. Po vyčerpání všech pokusů bohužel skončil na této váze, ale věřím tomu, že by utáhl minimálně další nasazenou váhu :o).

Fotky ze všech akcí můžete vidět v sekci Fotogalerie -> Sportovní akce