II. Pohodový sportovní den Ostravský Bulldozer

22.09.2012 09:15

Je sobotní ráno a já se na poslední chvíli rozhoduji zda to v tom dešti má vůbec smysl. Nakonec sme naskočili do auta a vyrazili směr Ostrava. Naštěstí se počasí umoudřilo a nakonec nás čekalo docela příjmené počasí i se sluníčkem. Goldyho jsem přihlásila na všechny tři pořádané disciplíny, kterými byly: Weight Pull Sprint, Monkey Track a Tug of War.

Začlo se sprintem, kde všichni tahali stejnou váhu - sáně o váze 15 kilo, a pořadí se určovalo dle přepočtu -  váha psa v poměru k utažené váze. Goldy měl druhý nejlepší čas po Akimovi (Petr Burda), který měl čas 8:00 a Goldy 8:16, ale jelikož je Goldy lehčí pes, tudíž vyhrál 1.místo.

Další proběhla Monkey Track, kde měl Goldy krásný čas, ale bohužel jsme dostali penalizaci 5 vteřin za nesplněnou překažku a tak se umístil až na 8. místě.

A poslední disciplínou byla jako vždy Tug of War. Rozlosovalo se do párů, ale jelikož byl lichý počet pejsků, ten kdo měl první přetah nejkratší čas, se přetahoval s lichým psem. Goldy v prvním kole nastoupil s Agrou od Zuzky Pristovšekové, dále s lichým pejskem (omlouvám se, ale neznám jména) Bullíkem, kde opět vyhrál a do finále nastoupil s Akimem (Petr Burda) :o), kde se snažil jak to jen šlo, ale bohužel fauloval a tudíž si odnesl 2. místo.

A jelikož se jednotlivé disciplíny hodnotily bodama, tak se Goldy stal celkovým vítězem závodu!!!

Jsem na něj moc pyšná!