Tréninkový Bull den Brno Klajdovka 21.4.2012

21.04.2012 09:00

V sobotu jsme se s Goldym zúčastnili tréninku v Brně na Klajdovce, pořádaný Lilianou Kmentovou, které patří velké DÍÍKY. Den se vydařil a to po všech stránkách, jak počasím, tak organizací a celým průběhem a atmosférou.

První disciplínou byla Monkey track, poté se běžel Wieght pull sprint, následoval Wall climbing a High jump a poslední jako vždy Tug of war.

Goldy se zúčastnil všech kromě Monkey track a myslím, že velice úspěšně. Při Weight pull sprintu měl ze všech SBT nejlepší čas a vyhrál tedy první místo!!!

Nejvíc mě potěšil, když na stěnu vyšplhal na krásných 215 cm a na High jump skočil 160 cm, což jsou nádherné výsledky :o)). Ale jelikož tyhle dvě disciplíny nebyly hodnoceny samostatně pro SBT, diplom jsme si nedovezli, ale vyhrál by se svými úžasnými výsledky obě dvě :o))).

No a na závěr nejvíce očekávana Tug of war, kde již po třetí se tomu mýmu "zlaťákovi" podařilo vypřetahovat první místo. Bohužel, mrzelo nás, že se trénink nedostavili soupeři, s kterými jsme počítali a na které se těšili, ale snad přístě  :o))))

Ještě jednou moc velké díky Lili, za to jak to výborně zvládla, Michalovi Bártlovi za věnovaný čas pro přípravu Goldyho a také všem, kteří se mnou jeli aby Goldyho podpořili a se vším mi pomáhali :o)

Jsem na něj strašně moc pyšná, pro mě je to šampion :o) a myslím že s takovýma výsledkama bychom tu letošní sezónu mohli kledně odstartovat :o)

Foto z Tréninkového dne najdete v sekci Fotogalerie - Sportovní akce.